Geef je op voor de Popquiz Uithoorn

Uithoorn – Woensdagavond 23 oktober vanaf 20.00 uur organiseren Ron Leegwater en Meindert van der Zwaard weer de zeer succesvolle en gezellige Popquiz Uithoorn bij Sjiek aan de Amstel. Alhoewel de avond nog ver voor ons ligt, vragen de heren toch om je (team) nu al op te geven.

Na onlangs de eerste aankondiging en bekendmaking van de datum op Facebook, stroomden de aanmeldingen al direct binnen. De voorgaande edities waren zeer geslaagd en tijdens de meest recente editie in het voorjaar werd de beschikbare ruimte in Sjiek aan de Amstel optimaal benut. Van de voordeur tot de toiletten achterin waren de tafels bezet. Er waren zelfs extra TV-schermen geplaatst om iedereen goed zicht te laten hebben op de videoclips en beeldfragmenten.

Om een wachtlijst van deelnemende teams te voorkomen wordt aangeraden je nu al op te geven. Doe je mee? Herken de hits, de foto’s, de intro’s, de snipperhits, de videoclips en de fragmenten uit de jaren 80 tot en met de hits van nu (met soms een fragment uit de jaren 70). Stel een team samen van minimaal vier tot maximaal zes personen en geef je op d.m.v. een email aan: popquizuithoorn@gmail.com. De kosten zijn acht euro p.p. (contant af te rekenen op de avond zelf). Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en is de avond vooral een feest van herkenning met veel ‘oh ja’ en meezing-momenten. 

Vroege oproep
Geef je snel op en voorkom een plek op de wachtlijst, vol = vol. Vandaar nu al deze vroege oproep voor het inschrijven. Het beloofd weer een feestje te worden. Aanmelden kan dus via mail: popquizuithoorn@gmail.com. Die avond gaat de Popquiz om 20.00 uur van start dus kom iets eerder. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Volg PopQuiz Uithoorn ook op Facebook voor meer informatie en binnenkort alvast een aanwijzing over 1 van de te spelen rondes. Facebookpagina: ‘Popquiz Uithoorn’.