Metamorfose voor voormalig FloriWorld-gebouw

Aalsmeer – Met trots wordt de lancering van de nieuwe website voor het FloriWorld Trade & Event Center aangekondigd, samen met de officiële start van de verhuur voor exposanten. In samenwerking met een vooraanstaande partner uit de home deco-sector transformeert Nes Vastgoed het voormalige FloriWorld-gebouw op het terrein van Royal FloraHolland in Aalsmeer tot een uniek, ultramodern en state-of-the-art ambassadeurscentrum voor exposanten en bezoekers.

Netwerken en evenementen

Het oorspronkelijke FloriWorld-gebouw, dat in 2020 werd opgeleverd, ondergaat nu een volledige metamorfose. Het nieuwe FloriWorld belooft een bruisend ambassadeurscentrum te worden waar commercie, inspiratie, netwerken, flexwerken, evenementen en horeca samenkomen. Onder één dak vind je de nieuwste en meest inspirerende producten van toonaangevende leveranciers en merken uit de branche, waarmee FloriWorld het hart van Home Deco zal vormen, en waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Het wordt de plek waar trends ontstaan en zakelijk succes wordt geboost. FloriWorld biedt een scala aan faciliteiten, waaronder prachtige ruimtes en stands voor exposanten uit de sierteelt- en home deco-sector, diverse horecagelegenheden, kantoorruimtes en een veelzijdige evenementenruimte die geschikt is voor grote groepen.

Dynamische ontmoetingsplek

“Wij zijn enthousiast om het FloriWorld Trade & Event Center op deze iconische locatie te realiseren”, aldus de initiatiefnemers. “Dit project zal een dynamische ontmoetingsplek worden voor professionals uit zowel de sierteelt- als de home deco-sector. FloriWorld biedt een platform voor het uitwisselen van ideeën, het opbouwen van netwerken en het rechtstreeks inkopen van producten bij de importeur.” De website van FloriWorld is nu live en biedt gedetailleerde informatie over het concept en de faciliteiten. FloriWorld biedt een exclusieve groep leveranciers en merken de kans om hun producten en innovaties te presenteren aan het internationale publiek. Geïnteresseerde partijen die willen deelnemen als exposant worden uitgenodigd om contact op te nemen via info@flori.world. Bezoek voor meer informatie en updates: www.flori.world.

Foto: Het nieuwe FloriWorld-gebouw. Foto: aangeleverd