Wijnfestival Uithoorn keert terug voor het Goede Doel

Uithoorn –  Soroptimisten Uithoorn De Ronde Venen organiseert op vrijdag 13 september 2024 voor de derde keer het succesvolle Wijnfestival in Uithoorn. Dit sfeervolle evenement vindt plaats in het Vinocerf Proeflokaal aan de Grevelingen 34 en duurt van 17:00 tot 20:00 uur.

Het Wijnfestival biedt bezoekers de gelegenheid om te genieten van een breed scala aan wijnen, zorgvuldig geselecteerd door lokale wijnleveranciers. Daarnaast worden er heerlijke hapjes geserveerd, verzorgd door lokale sponsors, en zorgt zanger Dino Casulli voor de muzikale omlijsting van de avond.

Met een toegangsprijs van €30 per persoon, belooft het Wijnfestival wederom een memorabele avond te worden. Wat dit evenement extra bijzonder maakt, is dat de volledige opbrengst dit jaar wordt gedoneerd aan Hart voor Vrouwen, een initiatief dat zich richt op de gezondheid van vrouwen en bewustwording rondom hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Soroptimisten Uithoorn De Ronde Venen nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze feestelijke avond en tegelijkertijd een belangrijke zaak te steunen. Kaarten zijn te verkrijgen via de website https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/wijnfestival-2024 of door contact op te nemen via wijnfestival2024sorren@gmail.com.

Voor meer informatie:
Soroptimisten Uithoorn De Ronde Venen
E-mail: wijnfestival2024sorren@gmail.com
Website: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/wijnfestival-2024

Foto: aangeleverd