Kinderkledingruilbeurs in Vinkeveen

Vinkeveen – KrijgdeKleertjes Vinkeveen organiseert maandagavond 2 september weer een ruilbeurs voor kinderkleding! Iedereen is welkom om te komen ruilen in het ontmoetingscentrum van kerk de Morgenster, Herenweg 253, van 19.30 tot 21.00 uur.

De beurs is opgericht om het iedereen gemakkelijk te maken op een duurzame manier met kinder-kleding om te gaan. Daarnaast is het financieel ook aantrekkelijk. Op dit moment is het nog prachtig zomerweer en toch zullen we alvast de winterkleding uit de voorraad halen, aangezien onze volgende ruilbeurs pas 4 november is. We hebben prachtige winterjassen, skipakken en snowboots en sloffen. Ook hebben we veel gymschoenen, handig voor het nieuwe schooljaar. Kom bij ons kijken voordat je nieuw aanschaft! 

Hoe werkt het precies?
Neem de kleding die je kind niet meer past gesorteerd op maat mee. Wees alsjeblieft kritisch. De kleding moet schoon, vlekkeloos en in goede staat zijn. Zodat een ander er weer blij mee naar huis kan. De hoeveelheid die je inlevert, mag je ook mee naar huis nemen (tot maximaal 1 bigshopper, inleveren mag meer). Vrijwilligers zullen de kleding controleren. En ben je meer dan 20 weken zwanger van je eerste kindje? Kom bij ons dan zonder iets te ruilen lekker wat uitzoeken in de allerkleinste maatjes. Het is vaak nog als nieuw.

Lijkt het je leuk af en toe mee te helpen als vrijwilliger? Mail dan naar kdkvinkeveen@gmail.com of meld je op de ruilavond.

Foto is aangeleverd.