2e Puzzelrit Aalsmeers Bromfiets Genootschap

Aalsmeer – Na het succes van de puzzelrit van vorig jaar organiseert het Aalsmeers Bromfiets Genootschap op zaterdag 21 september de tweede avondpuzzelrit. De puzzelrit gaat langs belangrijke bezienswaardigheden, diverse bedrijven en verborgen pareltjes. Waarschijnlijk zitten er zelfs stukken tussen die de deelnemers zelf nog niet ontdekt hebben in Aalsmeer en omgeving.

Vanuit café-bar Joppe zal om de drie minuten een team van drie à vier deelnemers vertrekken voor hun puzzelrit. De winnaar wordt bepaald aan het aantal goed gereden kilometers. Dus er kan genoten worden van de omgeving, het wordt geen snelheidsrace. Kennis van Aalsmeer is wel een pré, er zijn puzzels op te lossen… Voor wie als deelnemer alleen komt, wordt er een plekje gezocht bij een gezellig team. Ook toeschouwers zijn van harte welkom bij de start en/of finish. De puzzelrit start bij Joppe om 20.00 uur, verzamelen vanaf 19.30 uur, en rond tien uur worden de eerste teams hier terug verwacht. 

Zaterdag inschrijven

Inschrijven voor de puzzelrit kan aanstaande zaterdag 31 augustus om 17.00 uur in café-bar Joppe in de Weteringstraat. Kom op tijd, vol is vol.

Foto: aangeleverd