Veel activiteiten bij de watertoren in september

Aalsmeer – In de komende maand september zijn er weer veel activiteiten in en rond de watertoren. Allereerst de openingsmiddag op zondag 1 september van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen is weer welkom om alles binnen te bekijken, maar uiteraard kunnen bezoekers ook naar boven klimmen om vanaf circa 50 meter hoogte het uitzicht te bewonderen.

Zaterdagavond 7 september staat Aalsmeers rijksmonument centraal tijdens het Vuur en Licht spektakel. Vanuit de organisatie Vuur en Licht is gemeld dat er verrassingen te verwachten zijn deze avond en vanaf 23.00 uur in de avond volgt het spectaculaire vuurwerk. Op zaterdag 21 en zondag 22 september is de watertoren extra geopend in het kader van de Kunstroute Aalsmeer. Beide dagen exposeren kunstenaars binnen de toren en iedereen kan komen kijken tussen 12.00 en 17.00 uur. Bezoekers die naar boven willen klimmen (uitzicht) betalen 1 euro voor kinderen en voor volwassenen 2 euro. Tussendoor deze maand komen er ook nog groepen voor het escape spel ‘de Torenwachter’ georganiseerd door Turf. Tegenover de watertoren staat het Flower Art Museum en dit museum is iedere donderdag tot en met zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. 

Dakrenovatie

Aan het einde van september wordt gestart met de dakrenovatie werkzaamheden. Zodra de juiste data bekend zijn wordt dit gemeld, want dan kan tijdelijk niet de buitentrans betreden worden. Voor verdere informatie: www.aalsmeer-watertoren.nl

Foto: www.kicksfotos.nl