d’Hersigny steekt Zonnebloem in het nieuw

De Ronde Venen – De vrijwilligers van Zonnebloem Vinkeveen/Waverveen zijn door het Mijdrechtse bedrijf d’Hersigny verrast met een nieuwe outfit. De Zonnebloem gele polo’s met geborduurd logo zorgen ervoor dat de vrijwilligers een professionele uitstraling hebben en herkenbaar zijn bij activiteiten voor de gasten met een fysieke beperking.

In de gesprekken met d’Hersigny bleken er veel overeenkomsten tussen de beide organisaties. Zo bestaan beiden al heel lang; de Zonnebloem 75 jaar, d’Hersigny zelfs al 125 jaar. Bij d’Hersigny staan de medewerkers klaar om organisaties te helpen en op te laten opvallen met hoogwaardige kleding die zowel functioneel als stijlvol is. Zonnebloem Vinkeveen/Waverveen staat klaar voor haar gasten om kwalitatief hoogwaardige activiteiten aan te bieden. Die overeenkomsten maakten dat d’Hersigny geen moment aarzelde om de vrijwilligers van Zonnebloem Vinkeveen/Waverveen in het nieuw te steken. Op de jaarmarkt in Vinkeveen vielen de vrijwilligers in positieve zin op wat tot mooie contacten met bestaande en nieuwe gasten heeft geleid. 

Door deze samenwerking met d’Hersigny en andere bedrijven, blijft het mogelijk om de kosten voor de Zonnebloem gasten laag te houden en laagdrempelige activiteiten aan te bieden. De hoge opkomst en blije gezichten van de gasten daar doen zij het voor.

Foto is aangeleverd.