Geslaagde vakantieweek Zonnebloem Mijdrecht

Mijdrecht – Van 2 tot 6 september beleefden de deelnemers en vrijwilligers van Zonnebloem Mijdrecht een onvergetelijke vakantieweek. De groep, bestaande uit 21 deelnemers en 18 vrijwilligers, verbleef in het prachtige Villa Schoolthoff. Het programma zat vol met leuke uitjes en activiteiten, waarbij saamhorigheid en gezelligheid voorop stonden.

De week begon met een bezoek aan het Pluimveemuseum in Barneveld, waar de deelnemers deelnamen aan een veiling en alles leerden over kippenrassen en eieren. Een creatief hoogtepunt was het maken van persoonlijke dienbladen, terwijl een portrettekenares ter plaatse karikaturen maakte. Ook de muzikale avonden, waaronder een optreden van de lokale muziekgroep ‘De Bladblazers’ en een gezellige muzikale bingo, zorgden voor veel sfeer.

Ook een bezoek aan de tuin rondom Kasteel Warmelo in Diepenheim stond op het programma, langs de prachtige zandsculpturen geïnspireerd op de boeken van Rien Poortvliet. Een bezoek aan klompenmaker Dijkman in Luttenberg bracht de groep dichter bij het authentieke ambacht, en de boottocht op de Overijsselse Vecht, compleet met high tea, bood een prachtige afsluiting van deze bijzondere week. De deelnemers keerden moe maar voldaan terug naar huis, vol mooie herinneringen aan een week vol plezier, ontspanning en nieuwe vriendschappen. Dankzij de inzet van de vrijwilligers en de perfecte organisatie kijkt iedereen al uit naar de volgende editie van de vakantieweek!

Foto is aangeleverd.