Donaties Lionsclub Ophelia voor goede doelen

Aalsmeer – De dames Lionsclub Ophelia hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor twee goede doelen; het Prinses Maxima Centrum waar elke dag grensverleggend en gepassioneerd wordt gewerkt aan het verbeteren van de overlevingskans en aan de kwaliteit van leven van kinderen met kanker. Deze donatie is gegaan via Jeroen van Veen, die een jaar lang elke dag heeft hardgelopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Mede dankzij enorme media aandacht heeft hij ruim 2,2 miljoen euro weten in te zamelen, geweldig!

Het andere goede doel is de stichting Peter Pan vakantieclub. Zij organiseert sinds 1996 reizen voor jongeren met een chronische ziekte. Tijdens deze reis hoeven ze daar even niet aan te denken en kunnen ze, samen met nieuwe vrienden en lotgenoten, een geweldige tijd beleven. Ieder jaar worden vier reizen georganiseerd, vanuit medewerkers van Transavia. Op 23 september waren Linda van Beek en Wilco van Elk namens de stichting aanwezig bij de vergadering van de dames Lions. Zij namen de cheque van het geweldige bedrag van 7.139,83 euro in ontvangst uit handen van Esther Zwetsloot en Lia van Andel. Een hele mooie donatie, waardoor weer veel jongeren een onbezorgde vakantie kunnen genieten.

Ook het Prinses Maxima Centrum kreeg eenzelfde bedrag gedoneerd. Dankzij de acties afgelopen clubjaar was er ruim 14.000 euro voor goede doelen opgehaald, waar de dames uiteraard bijzonder trots op zijn. Ook dit jaar steken zij weer de handen uit de mouwen voor nieuwe, prachtige doelen en hopen weer mooie bijdragen te kunnen leveren.

Foto: Van links naar rechts: Esther Zwetsloot, Linda van Beek, Wilco van Elk (Peter Pan vakantieclub) en Lia Gardenier. Foto: aangeleverd