Commissievergaderingen in het Raadhuis

Aalsmeer – Op dinsdag 8 oktober vergadert de commissie Ruimte vanaf 20.00 uur in het Raadhuis en op donderdag 10 oktober komen de leden van de commissie Maatschappij en Bestuur vanaf 20.00 uur ter vergadering bijeen. Het zijn beeldvormende vergaderingen, waarbij inwoners van harte zijn uitgenodigd om in te spreken en zo hun mening te laten horen over de onderwerpen die op de agenda staan. Aanmelden hiervoor kan bij de griffie per mail: griffie@aalsmeer.nl.  In beeldvormende vergaderingen doen raads- en commissieleden informatie op om zich later een oordeel te vormen over de agendapunten. 

Tennisbaan en zwembad

Op de agenda van de commissie Ruimte staat het voorstel om 20 parkeerplaatsen bij de Sportlaan te onttrekken aan de openbaarheid voor de aanleg van een tennisbaan op het sportpark van All Out en tegelijkertijd het parkeerterrein structureel op te knappen om de ruimtelijke kwaliteit te verbeteren.

Vervolgens is er een vragenronde over het rapport voor het nieuw te realiseren zwembad, wordt de woonvisie vastgesteld en een concept gepresenteerd van het verkeerscirculatieplan.

Jeugdhulp en begroting

Tijdens deze commissievergadering Maatschappij en Bestuur wordt een presentatie over jeugdhulp gegeven, wordt gesproken over de participatieverordening en komt de programmabegroting 2025 aan de orde.

Vaste onderwerpen

Naast deze onderwerpen zijn er de vaste agendapunten. Zo is er ruimte voor informatie vanuit het college, mededelingen vanuit de fracties en regionale samenwerking. Beide vergaderingen zijn openbaar, inwoners zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.aalsmeer.nl