Extra Popquiz-avond bij Sjiek aan de Amstel in Uithoorn

Uithoorn – Vanwege grote animo en de lange reservelijst, organiseren Ron Leegwater en Meindert van der Zwaard op donderdag 24 oktober een extra editie van hun Popquiz Uithoorn. De eerste avond, een dag ervoor, op woensdag 23 oktober was al snel volgeboekt. Na de eerste aankondiging en bekendmaking van de datum op Facebook, stroomden de aanmeldingen al direct binnen. En na een publicatie in de Nieuwe Meerbode Uithoorn werd de reservelijst langer en langer. Daarom is besloten deze extra avond te plannen.

Ook deze extra editie is gewoon bij Sjiek aan de Amstel (Marktplein 11, 1421 AC Uithoorn) en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Indien gewenst kun je met je team ook vooraf eten bij Sjiek aan de Amstel. Maar dit staat los van je deelname aan de Popquiz en is dus niet verplicht.

Ook deze donderdag-editie wordt een hele leuke gezellige Popquiz met veel video-fragmenten, meezingen en mooie prijzen. Herken de hits, de foto’s, de intro’s, de snipperhits, de videoclips en de fragmenten uit de jaren 80 tot en met de hits van nu (met soms een fragment uit de jaren 70). Maar het gaat vooral om plezier en lol met je team. Doe je mee? Stel een team samen van minimaal vier tot maximaal zes personen en geef je op d.m.v. een email aan: popquizuithoorn@gmail.com.
De kosten zijn € 8,– p.p. (contant af te rekenen op de avond zelf). Laat je snel weten of je meedoet met een team?

Het beloofd weer een feestje te worden. Volg PopQuiz Uithoorn ook op Facebook voor meer informatie en binnenkort alvast een aanwijzing over 1 van de te spelen rondes. Facebookpagina: ‘Popquiz Uithoorn’.

Foto is aangeleverd.