Paul ten Brink  benoemd tot Lid van Verdienste bij KDO

De Kwakel –  Tijdens een speciale bijeenkomst heeft voorzitter Andy Verstelle van SV KDO een eerbetoon gebracht aan Paul ten Brink voor zijn uitzonderlijke inzet voor de vereniging. Ten Brink, die zijn hele leven betrokken is geweest bij SV KDO, is door het hoofdbestuur benoemd tot Lid van Verdienste. In zijn toespraak prees Verstelle Paul voor zijn jarenlange toewijding aan de club. “Paul, je hebt letterlijk en figuurlijk hele generaties gevormd,” zei de voorzitter. Als trainer, scheidsrechter, jeugdcoördinator en zelfs keeper liet Paul een blijvende indruk achter op vele spelers, die nu nog altijd met lof over hem spreken. “Je bracht niet alleen voetbaltechniek bij, maar ook teamspirit, doorzettingsvermogen en betrokkenheid.”

Staat altijd klaar
Paul stond altijd klaar om in te springen wanneer nodig, of het nu om een afwezige coach ging of een chaotisch jeugdprogramma op zaterdagochtend. Zijn inzet en humor, zoals de herinnering aan zijn rol als ‘naked chef’ tijdens een trainingskamp, worden nog altijd met een glimlach herhaald binnen de club. Naast zijn serieuze inzet voor het team, toonde Paul een ongekende loyaliteit. Zo reed hij op zondagochtend zonder aarzelen terug van een uitstapje met vrienden om zijn tweede team te coachen. Een ander gedenkwaardig moment was toen hij op 5 november 1999 net op tijd het veld verliet om bij de geboorte van zijn zoon Ivar te zijn.

Met zijn benoeming tot Lid van Verdienste spreekt SV KDO zijn grote waardering uit voor alles wat Paul heeft betekend voor de club. “Jouw naam zal voor altijd verbonden blijven met de rijke geschiedenis van KDO,” aldus Verstelle. De ceremonie werd afgesloten met een welverdiend applaus en een gezamenlijke toast op Pauls indrukwekkende bijdrage aan de vereniging.

Foto is aangeleverd