‘DownTown op de Hoek’ met bingo en muziek

Kudelstaart – Voor de derde keer organiseert Café Op de Hoek samen met Claudia en Ilse Zethof ‘DownTown op de Hoek’. Remco Kaapaan volgt als nieuwe uitbater zijn voorganger Beatle in dit initiatief en vindt ook dat mensen met een verstandelijke beperking meer kansen moeten krijgen en wil dit laten zien aan zijn klanten. 

Aanstaande zondag 20 oktober mogen zij meehelpen in de keuken, in de bediening en achter de bar en iedereen is welkom om te komen koffie drinken, lunchen of borrelen en tot 18.00 uur te genieten van dit gezellige personeel. Bij mooi weer zal ook het terras geopend zijn. 

Om er iets speciaals van te maken worden er om 11.00 en om 14.00 uur twee rondes van een muzikale bingo, oftewel swingo, georganiseerd onder leiding van Zingende DJ Dennis Wijnhout. Aan de hand van door Dennis gezongen of gedraaide liedjes kan geprobeerd worden de bingokaart vol te krijgen. De swingokaarten kosten 3 euro per stuk en er zijn mooie prijzen te winnen. Rond 12.00 uur komt zanger Thomas Oudshoorn optreden en dat is garantie voor een gezellige muzikale lunch! 

Foto: Rodger, Eric en Quincy die dit jaar weer gaan meedraaien. Foto: Ilse Zethof