Gitarist Stefan Gerritsen opent concertseizoen

Vinkeveen – Op zondagmiddag 20 oktober organiseert Stichting Klassiek in De Ronde Venen haar eerste concert van het seizoen: een gitaarrecital door de gerenommeerde gitarist Stefan Gerritsen. U kunt hem bewonderen om 14.30 uur in de Ger. Kerk De Morgenster in Vinkeveen op de Herenweg 253.

Stefan Gerritsen, geprezen door de Volkskrant als een grandioze gitarist, staat bekend om zijn veelzijdigheid en passie voor klassieke muziek. Zijn repertoire reikt van oude muziek tot hedendaagse composities, en hij is niet bang om nieuwe projecten te initiëren die het gitaarrepertoire verrijken. Naast de klassieke gitaar bespeelt Gerritsen ook een unieke 31-toongitaar, een instrument dat voortkomt uit het stemmings-systeem van de 17e-eeuwse wetenschapper Christiaan Huygens, ideaal voor Renaissance- en Barokmuziek.

Kaarten kosten € 20,–, inclusief een drankje naar keuze. Deze zijn te reserveren via de website van de stichting: www.klassiekinderondevenen.nl. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via 06 – 464 83 157. Meer over Stefan Gerritsen: www.stefangerritsen.com.