Geslaagde Running Bridgedrive

Mijdrecht – Afgelopen zaterdag, 26 oktober, vond in het hart van Mijdrecht de gezellige Running Bridgedrive plaats, waar fanatieke en recreatieve bridge liefhebbers streden om de felbegeerde Lions wisselbeker. Bijzonder aan dit toernooi was dat de 71 deelnemende bridgeparen niet op één plek speelden, maar verspreid over zes locaties in Mijdrecht. Na elke speelronde wandelden de deelnemers naar een volgende locatie, wat een prachtig schouwspel opleverde. Dankzij het mooie weer waren deze wandelingen bovendien een plezierige onderbreking.

Of je nu voor de gezelligheid kwam of fanatiek de wisselbeker op het oog had, de Running Bridgedrive bood voor ieder wat wils. Uiteindelijk gingen Hein van der Aat en Anita Kastelein met de hoofdprijs naar huis; zij behaalden een indrukwekkende score van 71,26% en ontvingen naast de wisselbeker ook een lunchbon voor vier personen bij Golfpark Wilnis. De tweede prijs, twee prachtige plantenbakken van Rijdes Bloemen & Planten, werd gewonnen door Janny Streng en Marian Jansen (64,12%), en Wies Goudemans en Jeanet Verweij sleepten met een score van 62,99% de derde prijs in de wacht: vier kaartjes voor de toneelvoorstelling Rebecca van toneelgroep Maskerade.

De Lionsclub Mijdrecht-Wilnis-Uithoorn organiseerde deze 15e editie van de Running Bridgedrive niet alleen voor de gezelligheid, maar ook voor het goede doel. Dit jaar werd er maar liefst € 3.200,- opgehaald voor de werkgroep Dementiezorg de Ronde Venen, die hiermee mantelzorgers in de regio zal ondersteunen.

De Lionsclub wil alle sponsoren, gastlocaties en uiteraard de enthousiaste bridgers bedanken voor hun inzet en bijdrage aan dit geslaagde evenement. Samen maken we het verschil! Voor meer informatie over de activiteiten van de Lionsclub, neem gerust een kijkje op onze website: Lionsclub Mijdrecht-Wilnis.

Foto is aangeleverd